I dag var jag på stan. Köpte jeans på rean. Om jag kan ha storlek 24 i jeans i tight modell kan jag ju inte vara så tjock som jag tycker, eller??? Kanske var något fel på storlekarna…

Varit ute i dag i alla fall. I går gick jag inte utanför dörren på hela dagen. Mådde sämst. Har så mycket ångest hela tiden så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Kanske borde ta vb medicinen och se om det hjälper men jag hatar tabletter.

De ringde från medicinmotttagningen. Jag måste dit och ta prover i morgon, fattar inte varför det blev så bråttom helt plötsligt. Har inte tid till medicinläkaren förrän 7 jan. Vet inte varför jag ska dit heller. Jag vill inte åka dit. Han säger alltid något dumt som får mig att känna mig helt enorm. Fast han behöver inte säga så mycket för att jag ska känna så, det räcker nästan med att han säger att proverna är bra så känner jag mig tjock och äcklig.

I dag är det för en gångs skull bra personal som kommer. Skönt. Fast på ett sätt är det bättre när det är puckon för då kan jag lättare säga att jag inte vill ha något stöd och slipper äta. Åt bara 3/4 dels port gröt i dag, de märkte inte att det var mindre än det brukar vara, sen har jag inte ätit mer ännu. Hetsat när jag kom från stan… som vanligt. Önskar att jag kunde sluta med det för det är hetsätningarna som hindrar mig från att gå ner i vikt. Jag vet ju det ändå kan jag inte lägga av med dem. Det är sjukt vad beroende jag är av den stunden utan ångest. För det är så det är, jag slipper ångesten under tiden som jag håller på med hets och det är så skönt att det är lugnt bara en liten stund.