Nu är julen äntligen i stort sett avklarad. Ett besök av vänner på lördag bara… som jag inte vill men känner att jag måste.

Dagen innan julafton, i tisdags firade vi jul hos mamma. Julmat. Jag åt vad jag tror är en normalportion. Mycket sallad på tallriken så ser det mer ut. Sen måste alla gå två gånger – varför??? Tog bara lite andra gången men alla tyckte säkert att jag verkar normal och frisk:-S Sen under tiden vi delade ut julklappar och öppnade paket så kunde jag inte tänka på någonting annat än att jag ville gå och spy, var nog ganska disträ. Men det verkade inte som att de märkte det. Fick mycket julklappar, det är så onödigt men de andra tycker det är kul…

Så igår var jag hos farmor och farfar men det blev bara fika där. Resten åkte hem till min faster sedan och åt julmat men då åkte ja hem. Duktig flicka som vågade säga nej när de ville att jag skulle följ med! Var med min kompis en stund på kvällen sen låg jag och läste och var tacksam över att jag inte behöver äta massa konstigt på länge nu!

I dag har jag gått en timme Ätit gröt – ingen sond - på morgonen. Och häpnadsväckande; jag hade gått NER i vikt i dag! Trots julmat och julfika. Fattar det inte! Men det är vansinnigt skönt:) Ätit frukt och ska äta någonting vid fem med p. Försöker att inte hetsa, har inte gjort det på tre dagar(!), men det är svårt i dag.

God fortsättning till alla läsare!