Jag mår inte bra. Jag mår förjävligt. Jag har ångest och vet inte vart jag ska göra av den mer än att hetsa. Nu hetsar jag flera timmar varje dag. Jag försöker att inte äta något annat utöver hetsätningarna för jag vet att jag inte får upp riktigt allt även om jag är ganska bra på att spy och jag är jätterädd för att gå upp i vikt. De senaste dagarna har vikten stått still, det borde vara ok men det är det inte för jag väger FÖR MYCKET!!! Vill i alla fall ligga under 40 kg och det gör jag inte nu.

P fattade att det var riktigt illa nu på eftermiddagen så hon övertalade mig att komma och spela Skip-Bo med dem där nere. Det var ganska bra men jag hade tänkt fly genom promenad och det hade varit ännu bättre. Men p sa att hon inte ville att jag skulle gå iväg. De är ”oroliga” för mig. Vad FAN hjälper det?!? (Förlåt brukar inte svära men…)

Gått en runda i dag. Ätit frukt och kaffe. Mindre än halva påsen med sondnäring. Jätterädd att jag fått i mig för mycket. Alltid denna rädsla tänk om det kunde vara lugnt inuti någon gång. Bara en liten stund!