Fuskade som vanligt med sonden i morse. Lite, men bara LITE dåligt samvete för de säger att det är skönt att de vet att jag i alla fall får i mig sondnäringen även om de inte kan lita på att jag äter det andra…

Magsjuk på fm. Sov i två timmar efter otaliga toalettbesök. Sen mådde jag bra igen. Skönt med sjukdomar som går över på några timmar. Det är hur länge sen som helst som jag var sjuk… som jag vet om och inte har kunnat skylla på anorexin. Har ofta magproblem men inte så här och inte så jag kräks spontant.

Sen ringde pappa sa att han var i stan och jag frågade om han ville komma förbi och fika på hemvägen, så det blev lussebulle och kaffe. Det är ok eftersom det och 2 dl Isosource är det enda jag ätit i dag. Ska äta tomatsoppa till middag à 120 kcal, sen räcker det.

Läser gamla inlägg. Det låter som att jag mår rätt ok. Det är inte sant. Har skyhög ångest på kvällarna. Hetsar flera timmar varje dag. Vill helst vara död. Men det går inte jag måste leva och jag måste göra det som väntas av mig. Och jag måste låtsas att allt det är ok. Låt mig få slippa!