Egentligen har det inte hänt så mycket nytt. Jag har haft ett ”allvarligt samtal” med min kontaktperson om hur det går nu. Hon frågade hur jag vill ha det om jag fick bestämma helt själv Jag sa att jag vill vara ifred och inte ha matstöd. Sen sa hon att det kanske behövs ännu mer matstöd men det lyckades jag förhindra. Hon sa att jag måste ringa min medicinläkare för ett samtal och bedömning när min kontaktperson är med så jag inte kan ljuga för dem sedan. Ska göra det på måndag. Det är ganska lugnt det kommer ändå att dröja innan han har tid med det nu när det är en massa helger.

 Var hos min psyk-läkare i går. Hon är chef på psykklin också och hon sa att efter nyår kommer hon att bara jobba administrativt så jag måste byta läkare. Jag blev jätteledsen för jag tycker verkligen om henne och jag har stort förtroende för henne och det har det tagit många år att bygga upp. Nu ska jag få någon som jag aldrig träffat tidigare som tydligen är ny däruppe. Jag är redan anti, inte världens bästa inställning men jag vill inte byta läkare. Det är inte bra att fästa sig vid någon, det blir så hemskt när de försvinner!

Jag har gått en lång promenad i dag, nästan 1,5 timme och jag borde gå ut en gång till men jag vill inte. Dessutom regnar det och är kallt. Har inte ätit så mycket… frukt och sallad och hetsat jättelänge… men det börjar synas på vågen nu att jag inte äter och fuskar med sonden. Snart kommer jag inte orka strula med sonden, bara helt enkelt vägra ta den, de borde ju fatta i alla fall tycker jag.

Min kontaktperson sa att om jag inte går med på att väga mig regelbundet så vill de att det ska komma en sjuksköterska och ta blodprover då och då för att kolla blodvärde och elektrolyter. Det är ok, mina prover är nästan alltid bra oavsett hur lite jag väger. Så alltså mycket bättre än viktkontroller!