Det blev en promenad till i går i alla fall. Så två timmars promenad, det är bra. I dag har jag gått en timme och jag tror det kommer bli en till lite senare. Fortfarande ont i magen. Bra för det hindrar mig från att äta men oroar mig lite. Att det ska vara något fel där de opererade mig… hoppas verkligen inte för jag orkar inte med det igen!

I dag gjorde jag det… hällde ut sondmat och bytte mot vatten. De märkte ingenting. Vet inte riktigt hur mycket men ungefär halva påsen tror jag det var. Ska mäta bättre i morgon för det blev mer än 500 ml i påsen men de märkte inte att det var en del kvar när maskinen larmade att det skulle vara slut…

Jag har ångest i dag och längtan efter att skada mig själv. Det var länge sen jag kände så. Vet inte varför det kommer nu men kanske för att det är jul snart. Jag hatar julen! Det har varit förknippat med så mycket dåliga saker och jag får bara massa flashbacks. Usch! Men står jag ut en vecka till så är det nästan över sen, det borde jag klara.

Jag ska till min läkare i morgon. Förut väntade jag mig alltid att hon skulle kunna hjälpa mig att må bättre. Men jag har förstått nu att ingen kan hjälpa mig. Alltså har jag inga förvntningar på det mötet alls. Hon säger bara att det är jag som måste bestämma mig för att bli frisk… om det vore så lätt så skulle jag vrit frisk för länge sen. Tror hon jag tycker det är kul att må så här jävligt??!??!