Det regnar i dag. Trist! Är hemma hos mamma. Det är skönt att vara här för jag behöver i inte tänka på mat hela tiden och dessutom får jag maten lagad:-) Det är skönt också att slippa äta ensam eller med någon som vaktar här blir det mer naturligt för alla äter samtidigt. Sen den största fördelen är ju förstås att jag slipper sonden! Konstigt, när jag bodde hemma och de första åren jag var på BUP hade jag nästan ingen kontakt med mina föräldrar och jag kunde knappt vara i samma rum som de utan att få spelet och nu tycker jag t.o.m. att det är bra att vara hemma…

Ska köra hem i dag, det är 7 mil men det är mysigt att köra bara det är ljust och så lite julmusik i bilen, lyssnar på Amy Diamonds julskiva, den är riktigt bra.

Vägde mig på mammas våg i dag, på den väger jag 40 kg det är ok men jag vet ju inte om den stämmer med min våg. Personalen har fått för sig att de ska väga mig en gång i veckan och två gånger nu har jag gett med mig för deras hot om att ringa till sjukhuset men nu räcker det. Jag vill inte klä av mig inför dom och jag vill inte att de ska ha koll på vad jag väger så nästa gång tänker jag tvärvägra!