Jag har sovit tre timmar i natt. Jag blir knäpp om jag inte sover så jag hoppas det blir bättre i natt! Klarade dagen i går utan hets och har klarat det hittills i dag. Problemet är bara att jag får så ont i magen och jag går upp i vikt. När jag hetsar kräks jag hela tiden och behåller inte den vanliga maten heller men det gör jag nu och jag vill inte gå upp i vikt. MEN om jag kan fortsätta med att inte hetsäta så kan jag snart minska på vanlig mat också och då kommer jag gå NER i vikt – betydligt bättre:-) Så jag kämpar på.

I morgon är en jobbig dag… men förhoppningsvis lite rolig också. Jag ska hem till famljen och fira jul. Tror det innebär julmat och julfika, men jag vet inte säkert. Svårt att förbereda sig när jag inte vet! Det känns konstit att fira så tidig jul men syrran ska inte vara hemma över jul så det är för hennes skull.

Jag ska sova över så jag måste dessutom äta frukost och fm fika på måndag morgon. Men jag tänkte jag ska komma försent så jag slipper sonden… får se om de går med på det eller om de tvingar mig att ta den senare.

I dag har jag ätit sallad till lunch, sond och nu ska jag äta middag- själv – jag sa att jag inte vill ha matstöd och de accepterade det utan att fråga så mycket. Främsta orsaken är att jag inte orkar med henne som jobbar i kväll hon är så daltande hela tiden -åh, gumman bla bla bla… Klarar inte av de som inte behandlar mig som en vuxen människa!