Efter kvällen i går med massor av ångest och massor av hetsätning trodde jag att jag skulle ha gått upp massor i dag men inte, 39,9 kg får jag säga är helt ok. Nu kan jag dessutom sluta oroa mig för att jag ska gå upp i vikt av frukt och morötter som jag äter mycket mer nu när jag försöker sluta hetsa, de verkar ju inte påverka vikten.

Har gått långpromenad på 1,5 timme i dag. Det var skönt att gå men ännu skönare att komma hem. Hade ångest i morse också. Tror det är panikångst och vet inte varför den kommer men jag har märkt att det blir bättre om jag äter något så kanske är det bara blodsockerfall. Får hjärtklappning blir yr, skakig och svettas och ser ljusa punkter framför ögonen. Det skrämmer mig inte men det är jobbigt när det håller på. Tog medicin i dag – ångestdämpande och det hjälpte tror jag… det kanske hade gått över även utan medicin…

Gick till simhallen i dag också och solade. Det är skönt tills det blir för varmt då vill jag bara att det ska stänga av så mn får kliva ur. Men när man fryser lite är det underbart.

Kaske blir en timmes prmenad till i dag, måste åka och byta gaspatron till min kolsyremaskin… kanske cyklar i stället, det blir mörkt snart och man måste gå genom skogen. Eller så tar jag det i morgon men jag är inte så bra på att skjuta upp saker, allt ska ske här och nu!

P kommer snart. Övervakad vila(!) Jag brukar bara ligga och vänta på att de ska gå så jag kan gå upp och ta tag i något… typ gå med gaspatronen

 Hoppas kvällen blir bättre än i går. Ska försöka sitta nere med p tiden går fortare då.