Jag har satt upp adventsljusstake och stjärnor och det är jättefint. Blir lite glad:-)

Ätit ok i dag. Sond på fm sen en timmes promenad, ingen mat mer förrän middag vid fem, åt en normalportion. Övrigt har det blivit några morötter två päron och GLÖGG! Jag var på julmarknad med p och det var så mysigt kände att det var ok med glöggen och jag är glad att jag vågade, det blev inte ens jobbigt efteråt. Men fick ångest av promenaden i dag – konstigt. Det blev bra sen när jag kom in igen fattar inte vad det var som hände.

Hade bestämt ingen hetsätning i dag… det höll till efter middagen kl sex sen strulade jag till det. Ska försöka att det inte blir mer i dag och sen försöka hålla nollan i morgon i stället. Har satt upp STOPP-skylten på kylskåpet får se om den tillsammans med min motivation kan hjälpa mig. Jag vill verkligen sluta med det nu! Har inte råd heller att hålla på, det blir så dyrt med all mat och jag ligger på minus den här månaden. Mitt frikort går dessutom ut i morgon och nästa vecka ska jag både till läkaren och tandläkaren, urk!

Vill inte äta kvällsfika med p i kväll. De får komma med medicinen och sen gå igen är så trött på hon som jobbar i kväll. Jag tål henne inte helt enkelt och jag har redan stått ut med hene vid middagen.