Det har varit en helt ok dag i dag. Gått en timme. Först hade jag ångest men den gick över efter halva vägen och sen mådde jag mycket bättre. Ska försöka ut och gå mer, det hjälper faktiskt mot ångesten. Mycket kläder går det åt för frysa hatar jag så i dag blev det dubbla strumpbyxor och ylletröja under täckjackan… och det är inte ens minusgrader ute…

Hade gått ner i vikt i dag; 39,8 kg, det är bra, under 40 gillar jag:-) Hetsat en del i dag men är lite mer motiverad att försöka kämpa med att inte göra det, får se i morgon hur det känns. Är jag inte jättemotiverad så är deet ingen idé att ens försöka låta bli.

Har några dagar nu utan något inplanerat det känns både bra och jobbigt. Mycket tid att bara vara och det är jag inte så bra på men inte massor av krav heller och det kan vara ganska skönt. Just nu får jag ångest av allt jag förväntas göra så det är skönt att det inte finns något sånt ett tag. Inte förrän söndag men då blir det desto värre, berättar mer om det senare, ska lägga mig och läsa nu, sova i natt hoppas jag!