Gud vad jag har ätit i dag! Systrarna har varit här så vi åt lunch på stan sen fikade vi och nu har jag ätit middag med personalen. Dessutom väntar de sig att jag ska äta kvällsfika med dem senare i kväll! Positivt är att jag inte ens känner för hetsa… fast det måste det förmodligen bli ändå… straffa! Jag vill inte hetsa egentligen och jag hatar mig själv när jag gör det ändå måste jag, det är ett tvång. Jag fasar för vad jag kommer att väga i morgon!

Det som är bra med att gå upp i vikt är att slippa sonden. Men jag har hellere sond och är smal än att inte ha sond och vara tjock! Har letat lite kläder på stan i dag men det finns ingenting jag kan ha. Känner mig så tjock i allt. Väger 40,1 i dag och det är alldeles för mycket. Måste ha så här mycket matstöd i två veckor sen ska vi utvärdera och då ska jag försöka få stöd bara vid sonden inte vid middagen vid fem hoppas de går med på det nu när jag går upp i vikt. Det borde de ju göra. Om jag slipper personal så kan jag låta bli att äta middag, skönt!

Inte hunit med promenad heller och nu är det kolsvart ute. Fan!

I morgon ska jag till pappa och byta däck på bilen. Jobbigt att köra om det är halt. Har nästan blivit rädd för att köra bil för att jag inte kört på så länge. Min läkare hotar med att dra körkortet om jag kör när jag är i svält. Man har kass reaktionsförmåga det känner jag ju själv men nu är det ok att köra, nu äter jag.

Ont i magen av ångest i kväll. Vet inte hur jag ska få bort det. Hetsa för då stänger jag av och då känner jag inte ångsten men sen blir det ännu värre efteråt. Jag hatar mig själv så fruktansvärt mycket. Är inte värd att finnas. Är inte värd att slippa finnas heller…