Årets första snö har kommit i natt! Har varit ute och fotat och när jag ändå var ute gick jag in till stan och sen en sväng på aktivitetshuset, var ute i två och en halv timme. Helt slut när jag kom tillbaka. Har kunnat sova i natt, skönt, den senaste veckan har det varit svårt, inte somnat förrän två på natten och sen måste jag ju upp på morgonen när de kommer för sondmaten vid nio. Ätit… förutom sonden… ett päron. Hetsätning blir det varje dag nu. Jag orkar inte ens försöka kämpa emot. Ska försöka samla styrka att bestämma mig för att sluta…snart… Väger 40 kg och det är alldeles för mycket. Usch, jag mår illa när jag tänker på det.

Min kropp har ändrats sen jag gick ner så mycket, har ingen bak längre, den som jag förut hatade för att den var stor och fet, nu hänger alla byxor fast jag väger lika mycket och det ser inte klokt ut. Tur att jag gillar kjol! Konstigt att mina kläder inte är för små när jag gått upp så mycket i vikt. De var visserligen för stora innan men ändå jag tycker jag har bivit enorm nu. Patetiskt att skriva och tänka så här. Mitt liv är patetiskt. Jag är patetisk.

Ny sondmat kom häromdagen, fyra stora kartonger. Vet inte vart jag ska göra av dem, vill ju inte pecis ha dem stående i köket! Inte för att jag brukar få besök men ändå… och de står ivägen. Jag vill inte ha sond, önskar verkligen att jag kunde slippa det. Jag står still i vikt nu så om jag tog bort sondnäringen borde jag gå ner och det är precis det jag vill! Vågar inte börja tjafsa redan, det är för nära inpå sjukhusvistelsen vill ju inte åka in igen, men snart. De har börjat väga mig också, de ska göra det en gång i veckan och jag HATAR att bli vägd av någon annan. Det är förnedrnde och jag avskyr att visa mig i underkläder, min tjocka feta äckliga vidriga kropp… VILL INTE!