Det var en hemsk dag i går. Mamma och min syster var här, det var ok förutom att vi åt lunch på IKEA, det fanns bara kikärtsgryta som var vegetarisk, jag åt en portion Tror iofs att det var en bra normalportion men jag SKA inte, FÅR INTE äta lunch. Hade dock inget val. Sen när vi kom hem skulle vi fika och mamma hade bullar med sig. Jag åt en JÄVLA kanelbulle för att visa hur frisk jag är. Sen var suget igång och efter att de åkt hem var tvångstankarna för svåra att stå emot så jag handlade och sen hetsade jag hela kvällen. Är vanligtvis ganska ”duktig” på att kräkas men det var svårare i går är det brukar vara och i dag hade jag gått upp 0,5 kg.

JAG HATAR MIN ÄCKLIGA KROPP!!!

I dag gick det bra hela fm och jag promenerade en timme och åt bara päron och en morot men sen hade jag kvar mat efter i går och det klarar jag naturligtvis inte så nu har jag hetsätit igen. Yoghurt som jag enligt matlistan från dietisten ska äta på kvällen och till mellanmål klarar jag nte av att ha hemma för den kan jag inte stå emot och sen kräks jag och har jag väl börjat så kan jag inte sluta.Fan, vad vidrig jag är!

Snart kommer personalen som ska sitta med mig vid middagen och jag känner mig bara hemsk och falsk! ”Har du ätit lunch och mellanmål?” ”Japp” ”Har det gått bra i dag annars?” Jadå, jättebra!” ”Vad har du gjort?” ”Tagit det lugnt och läst och fotat lite och så.”

Jag ska äta tonfisksallad till middag. Det är tredje dagen jag äter det nu men det är olika personal varje gång så det är ingen som har sagt något om det. Sen blir det äpple i kväll och det kommer de säkert reagera på men yoghurten är slut, det kan de inte säga något om. Jag är så trött på att leva så här. Jag är så trött på mig själv. Jag är trött på promenaderna. Jag är trött på att kräkas. Jag är trött på att hetsa. Jag är trött på att inte få vara ifred. Jag är trött på alla som låtsas att de bryr sig. Jag är trött på att leva… ja, så är det, jag vill inte leva längre…