Hade tur, de har tagit min plats som permissionsplats och lyckades inte få fram en plats åt mig i dag så jag behöver inte komma tillbaka till sjukhuset förrän i morgon till utskrivningssamtalet, det betyder ingen vägning i morgon! Behöver jag inte tänka på det, så skönt!

Kan inte sova på nätterna, det är inte bra, ingen bra början på att vara hemma. Orolig att jag ska börja hetsa på nätterna, måste få in någon rutin som fungerar. Ska ta upp det i morgon men jag tror inte att jag kan få någon mer medicin, jag har redan 4 tabletter på kvällen plus ångestlindrande… som inte fungerar, men ändå. Innan jag blev inlagd var det inget problem då vaknade jag tidigt på morgonen i stället och det är bättre för då kan jag gå ut och gå eller greja med annat, har inte något matsug på morgonen men det har jag på kvällen dumt, dumt.

Orolig för att komma hem även om det är det jag vill. Jag är så rädd att komma in i hetsätning som jag gjort förut. Jag brukar ändå inte gå upp i vikt men det är så mycket skam och det kostar så mycket pengar och tar så mycket tid plus att det skadar kroppen mer än svälten. Mina tänder är kass och de blir inte bättre av hetsätning. Morötter är bra. Promenader är bra. Dåligt är att jag måste ta sonden och jag måste äta middag på kvällen för då har jag matvak. De kallar det stöd men jag ser det som övervak och frvilligt(?) tvång. Jag vill ju inte bli inlagd igen, fan varför kan man inte bara få vara i fred?!? Låt mig väga som jag vill och låt mig gå som jag vill och låt mig äta som jag vill. Jag avskyr deras hot och jag avskyr när de ”bara vill mitt bästa”! Leave me alone!!!!!!!!!!!!!!