Jag har sovit hemma i natt! Så obeskrivligt skönt att sova i sin egen säng och veta att man snart får komma hem. Ska vara tillbaka på sjukhuset till lunch i dag. På lördag ska jag äta hemma, lite nervös och vet inte vad jag ska äta. Längtat efter att få äta det jag vill och inte sjkhusets trista mat men nu när jag ska det blir jag helt ställd och vet inte alls vad jag ska laga… måste handla också, det gillar jag inte. Arbetsterapi i em. Jag håller på att göra en bok som ska hjälpa mig att kommunicera med personalen som ska vara matstöd hos mig. Så jag kan skriva om jag har svårt att säga hur det är, om jag äter och sover och alla tidiga tecken på att det går åt fel håll… det vore en bra idé om jag VILLE kommunicera med dem men det har jag ingen lust med alls. De behöver inte veta allt om mig, jag är så trött på att inte få vara ifred och göra som jag vill! Well, vi får väl se hur det blir när jag kommer hem, lite får jag väl sköta mig för jag vill inte tillbaka till sjukhuset igen- never!

Ska gå på stan i morgon och fika med en kompis. Det är ok för det är en anorexi-kompis så det blir bara en latte. Ska bli skönt att träffa henne för det var länge sen och hon är nästan den enda jag talar om för hur jag tänker. Det är bara henne jag inte är rädd för att säga alla anorexi-tankar och vara säker på att ingen kommer att få veta, och hon fattar hur det är. Hon är ganska sjuk så jag känner inte massa krav på att jag måste visa att jag kämpar fast jag egentligen inte gör det, det är skönt.

Vet inte vad jag ska göra i em på sjukhuset, kanske kan låna garn på arb.trapin och sitta och virka eller nå´t. Kan inte bara sitta där och göra ingenting, jag är för pigg och för rastlös för det!