Jag fattar inte att ingen reagerar på att jag gått ner så mycket i vikt, det borde ju börja synas nu, men det gör ju inget då kan ingen hindra mig från att fortsätta neråt. Ligger under BMI 14 nu och då blir man egentligen inlagd på medicinavdelningen. Men som sagt det är ingen som kollar min vikt. De säger att de ser att jag mår så mycket bättre och är så mycket piggare(!) nu och att det är bra att jag är ute och hittar på saker… det är ju för att slippa tänka på mat och piggare vet jag inte, jag tycker jag är jättetrött hela tiden.

Har gått tre timmar i dag, blir en timme till i kväll, har ätit två morötter och druckit en massa kolsyrat vatten, det är bra! Har skurit ner på vad som är tillåtet att äta så nu är det nästan bara morötter kvar. Ingen frukt och inte broccoli om jag har senap på och det måste jag ha annars kan jag lika gärna hoppa över det.

Måste hålla fokus nu, är lite svårare i dag. Gick till aktivitetscentret för att få en extra promenad och för att jag inte vet vad jag ska göra när jag är hemma. Har köpt ny mobil så jag skulle kunna sitta och leka lite med den och lära mig mer men kan inte koncentrera mig på att bara sitta stilla.