Wehee, jag har nått målet!!! 38 kg i dag!!! Kunde inte låta bli att väga mig längre, tog in vågen från förrådet i morse och blev så himla glad. Nu ska jag ha vågen i tvättstugan så jag kommer åt den lättare men får inte väga mig på tidigast en vecka. nytt mål blir BMI 13, det är på 35,5 kg alltså 2,5 kg ner till. Fattar inte att ingen säger något, de måste väl SE att jag går ner eller?!? Well, för mig är det bara bra. Skruvat upp en spegel till i hallen så jag ser helfigur bättre, tycker jag är lika tjock som vanligt men jag tänker vara glad i dag i alla fall!

Pappa kom i dag och bjöd på lunch men det var ok för vi åt på ett bra ställe där man kan få veg. sallad med keso och pitabröd, inte massa konstiga saker som amn inte vet vad de innehåller. Åt inte upp brödet men annars åt jag bra, det märktes inte att jag var sjuk tror jag. Sen ville han klöpa med kanelbullar hem till fikat och jag åt en men kräktes så fort han gått och blev av med det mesta tror jag, hoppas jag.

Sen åkte vi till Net on net… jag köpte en kamera!!! Kul, kul, nu ska jag fota:-) Ochså fick jag en soda streamer av pappa så nu slipper jag bära hem 12 flaskor vatten i veckan det är ju skönt. Julafton hela dagen i dag känns det som. Nu ska jag tina i en varm dusch.