Tog in vågen i går, måste få veta… och jag blev så glad! 39,6 kg!!! Ner tre kilo och BMI 14,5. Bara 1,5 kg kvar till målvikten. Blev så peppad så jag tog tidig morgonpromenad i dag. I går var jag nära att ge upp för jag tyckte inte att jag fick något resultat men nu är jag euforisk, ha ha.

Badade i havet med p i går. Det är rätt kallt nu, gissar på 12-13 grader men det var ändå skönt. Ångestlindrande… men jag har faktiskt inte så mycket ångest nu, skönt. Beror kanske på att det går så bra med maten nu. Följer mina regler; en frukt, obegränsat med morötter och fun light, två promenader på en timme vardera per dag. Tillåter mig att vila en stund på em, det är svårare att stå emot impulser om man är trött så försöker se till att jag inte blir så trött.

Lite nervös i dag för jag ska på möte med min läkare och kontaktperson på psyk. Tror inte att det händer så mycket men man vet inte. Ska säga att jag inte vet vad jag väger om de frågar och eftersom det är på em behöver jag inte väga mig där hoppas jag.