Under morgonpromenaden i dag satte jag upp ett konkret mål; Jag ska sluta kräkas och när jag inte har kräkts någon gång på två veckor ska jag få gå på Floating eller massage. Det är ett ganska stort mål att börja direkt med två veckor men mindre mål har inte fungerat så jag kör hårt och testar det här nu. Kräkningarna tillför verkligen inget positivt. Varken ur sjukt eller friskt perspektiv. Det sabbar förbränningen och tänderna. Jag ska också tillåta mig att äta frukt och grönsaker, det ska inte få ge mig ångest! Vem har sagt att det inte är bra att gå ut och gå?! Tänk vilka bra tankar man kan tänka under tiden:-)

Storstädning i dag. Lite av att städa ur det gamla livet för att få plats med det nya. Peppad att klara det här första delmålet så får vi se sen. Måste börja äta bättre också men en sak i taget. Har sagt till p att jag inte vill vägas så ofta, helst inte alls för det får mig bara att bli sjukare. Det är lite svårt för det ä ju enda kontrollmöjligheten p har att se om jag håller mig över ytan och i alla fall inte går neråt. Helst skulle jag vilja ställa in vågen i förrådet. Nu väger jag mig flera gånger varje dag och det blir bara dåligt och massor av ångest hela tiden.

Ska kanske städa ur garderoben. Det är svårt. Har alltid ångest innan jag får det gjort för jag är så rädd att jag ska ha växt ur någonting men sen blir det oftast bra när jag väl kommer igång och inser att jag inte kan vara så stor som jag tycker när jag ser mig i spegeln. Synd att det är så svårt att hålla kvar den känslan.