Jag känner mig så jävla tjock.

Jag kan inte sova.

Ångesten får upp mig ur sängen hela tiden och jag vet inte vad jag ska göra. Orkar inte börja städa eller något för jag vet att jag måste sova. Jag blir knäpp av att vara vaken. Helt psycho.

Så fruktansvärt ont i magen för jag åt något som jag sen inte lyckades kräkas upp. Ångest av det såklart. Jag får ångest om jag äter ett äpple och inte får upp tillräckligt. Men i dag åt jag middag så jag vet att jag kommer ha gått upp masor i vikt i morgon. Det blir ju inte bättre av det här heller.

Positivt är att vi har gått riktigt långt i dag p och jag. In till stan och tillbaka, tog nästan en och en halv timme.

Har fått jävelmens och jag avskyr det när det kommer. Läkarna säger att jag har för låg vikt så jag ska inte kunna få mens. Tyvärr har min kropp inte fattat det så jag får mens ändå. Om än inte helt regelbundet så  min mening alldeles för ofta. Alltså ännu ett skäl till att jag kommer att väga som en elefant i morgon. Väger jag över 43 lägger jag mig ner och dör, jag lovar! Vägde 41,7 kg i dag tror jag det var.

Vet ärligt inte hur jag ska ta mig igenom den här natten. TV – för rastlös… Virka eller sticka – för rastlös… städa, det kanske blir städa i alla fall. Tvätta kläder dammsuga och skura golv. Hon som bor under mig är inte hemma ändå vet jag. Stryka kläder… det är bara det att jag har ingen inspiration och jag har tagit två Propavan och två Imovane så jag borde bli trött snart. Fast det är nästan fem timmar sen jag tog propavanen och ahr de inte börjat verka hittills så vet jag inte… Jag HAR legat i sängen och jag HAR verkligen försökt att somna i två timmar med det GÅR INTE!