Jag har varit ute och gått tre timmar i dag. Tänker att det är bättre att gå av mig ångesten än att bryta kampen mot kräkningar. Har ställt undan vågen i förrådet, det är stort och jag ångrar mig samtidigt som jag är lite stolt att jag börjar närma mig nån sorts beslut att inte styras helt av herr Anorexi. JAG ska få en liten plats också där inuti någonstans. Tänker hela tiden på att Jag kan få ett bra liv men det är NU jag måste fatta beslutet! Inte om en månad, inte om ett halvår, inte om fem år, det är NU och jag SKA och KAN klara av det.

Inte ätit jättemycket men mer än på några dagar. En portion havregrynsgröt faktiskt, lite frukt och två morötter. Morötter är himla bra att knapra på när man får matsug, prova det! Innehåller nästan ingenting heller… förlåt, jag skulle ju tänka friska tankar:-S Det är så SVÅRT!!!

Irriterad på p som daltar med mig. Jag är ingen docka och inget litet barn. Morr, var tvungen att gå en extra runda bara för att avreagera mig. I kväll ska jag ägna mig åt virkning. Har kommit på att det är ett väldigt bra tidsfördriv. Virkar rutor i olika färger som ska bli en filt. har gjort nästan 130 rutor! Man tänker inte så mycket heller när man håller på med det för man måste koncentrera mig. Men jag har svårt att sitta stilla om jag är själv, lättare om man hr någon att prata med eller bara titta på tv med under tiden.

Oroar mig för kvällen det är då de flesta ångesttankarna kommer och det är då det är svårast att stå emot men jag ska kämpa!