Jag har varit duktig och städat i dag… var tvungen eftersom jag får besök om en stund:) Det blir dricka kaffe och prata tror jag. Jag har inte träffat hon som kommer på ett par år så det blir både lite nervöst och kul. Nervöst för att vi kanske inte vet vad vi ska prata om… well det löser sig.

På morgonen tog jag en promenad tillsammans med personal. Brukar gå själv på morgonen men hon ville följa med och hon går rätt fort så det var ok. Lite trött på personal nu tycker jag måste prata hela tiden och jag vill inte. De frågar om maten och jag säger att jag äter även om jag äter själv. Inte för att det är sant men de tror inte att jag kan ljuga tror jag. Men när det gäller maten och vikten så ljuger jag hela tiden och har inte ens dåligt samvete för det. Jag mÅSTE ju ljuga om det. Jag har inte så långt ner till BMI 14 nu och om jag går under den gränsen blir jag inlagd så jag MÅSTE verkligen ljuga. De är rätt dåliga på att se om jag går upp eller ner i vikt så jag är inte orolig.

De frågade om det inte är bättre att vi hittar på saker i stället för att ha matstöd. Mycket bättre, haha!!!! Särskilt när deet innebär att vi åker ner och tar 5 km rundan! Me like!

Jag lyckdes ta sönder kannan till kaffebryggaren i går. Den var så gammal så det finns inga extrakannor att köpa till den modellen, alltså blev det ny kaffebryggare. 500:-. Sen var kattmaten nästan slut, jag hade planerat att den skulle räcka tills jag får pengar nästa gånge men nej, så det blev till att köpa kattmat också 625:-. Jag har inte råd med såna extra utgifter. Hade det inte varit för hetsen hade det inte varit några problem men nu är det det. Fick ta av sparpengarna:(

Ska plocka undan lite nu innan jag får besök. Ha en bra dag!