Jag har färgat mitt blonda hår kaxigt rött i dag, det blev jättebra. Kände att jag måste göra något av min ångest så då blev det uppseendeväckande hår. Jag kanske inte är så smart för folk kommer att titta och när de tittar tror jag alltid att det är för att jag är tjock, men kanske jag kan vända på det och alltid tänka att de tittar på håret och inget annat.

Det är skönt att vara hemma en stund men man blir lite handlingsförlamad. Blir lätt sittande och vet inte vad man ska ta sig för. Har ätit mellanmål hemma i dag. Det går ok att äta men det är jättesvårt att behålla maten sen… men det är ju likadant på sjukhuset så ingen kommer märka någon skillnad ändå.

Jag vill inte gå upp mer i vikt nu, vill helst gå ner två kilo och sen hålla mig där… eller tre kilo kanske 36 är lagom. Men får inte åka hem om jag int går upp två kilo till, fattar inte hur det ska gå till jag kan inte äta mer än jag gör nu. På fm är det mat hela tiden: frukost 8.00, sond 8.30-9.30, mellanmål 10.00 och lunch 11.30! Jag mår alltid jätteilla från sonden och framåt.

Har börjat frysa igen. När jag blev inlagd och fick igång förbränningen var jag jättevarm hela tiden. Så skönt att slippa frysa men nu har jag gått tillbaka till att frysa, även om det inte är lika mycket som när jag var hemma. Köpt en härlig och varm kofta som jag mer eller mindre bor i nu.

Ska snart tillbaka till sjukhuset så bäst att jag slutar.