Dagens siffror; 39.8 kg. Äntligen på rätt sida strecket igen:)

Jag har gått galet mycket i dag. Sammalagt 5 timmar! Arg på personalen som inte vill att jag ska gå så bara för det går jag ännu mer.De vill inte gå med mig längre så i kväll när vi skulle in och kolla på festivalen så cyklade de och jag gick så möttes vi i stan. Fånigt! De hade lovat mig att vi skulle gå och så ändrade de sig men då var jag inställd på att gå så för mig var det omöjligt att cykla då hade jag fått ta en extra långpromenad när vi kom hem och det orkade jag vekligen inte. Sjukt ont i kroppen när vi stod och tittade på massa olika dansstilar. Det går inte att stå still så länge åt gången max en kvart! Det var hur mycket folk som helst i stan och hade jag varit ensam hade jag nog inte klarat att stanna kvar men med sällskap gick det riktigt bra.

Var en sväng vid stranden också. Hade dock inte ro att ligga längre än en halvtimme. Ska försöka i morgon igen om det är lika fint väder. Då följer personal med så kanske jag kan ligga någon timme iaf.

Positivt denna dag är att jag inte har hunnit hetsa så mycket men frågan är hur bra alla promenader är jag har vansinnigt ont i kroppen nu och det kommer inte bli bättre om jag inte lugnar ner mig med gåendet. Fem timmar tycker tom jag är för myckeet men det är svårt att stanna inne.

Kunde inte sova i natt heller. Var uppe och hetsade till tolv sen gick jag upp igen några timmar senare för jag kunde inte somna. Hatar när jag inte kan sova!!! Nu ska jag agera normal och ta en persika nere vid tv´n. Det är det första jag äter i dag och behåller;)