Det går… sådär. Det är skönt att få gå ut men jag kanske inte borde. Är trött av medicinerna och seg i kroppen. Sover bättre nu med mjukare madrass och har fått låna ett bolltäcke – så skönt!

I helgen kommer nog mamma på lördag och kompis med familja på söndag – kul! Behöver komma därifrån ett tag så mamma och jag åker nog hem en sväng. Tomt hemma när inte katterna är där!

Borde ha fixat en ny blogg när jag var hemma så jag kunde skriva mer fritt, nu går det inte, jag vågar inte skriva om allt som finns inuti.

Många som åker hem på permission i helgen, trist för mig när det inte finns så många att prata med. Det är fortfarande ganska skönt att vara på avdelningen men jag vill hem med jämna mellanrum:) Otroligt att jag har klarat fyra dagar friviklligt utan att skriva ut mig(!) får se hur det går från måndag när de ska höja mitt matintag med 500 kcal…

Kräks ibland men inte efter alla måltiderna. Har inte vägt mig någon mer gång så jag vet inte om det går uppåt men jag tror det, det känns så:S

Jag svarar gärna på frågor så fråga den som vill.

Det blir inget mer inlägg i helgen, biblioteket är stängt:( Ha det bra alla och tack igen för fina kommentarer!